Om wicca
  Baggrund
  Gudinden
  Guden
  Heksens leveregler
  Sabbatterne
  Esbaterne

Heksekunst
  Redskaberne
  Alteret
  Tegn og symboler
  Elementerne
  Farverne
  Runerne
  Tallene
  Tid for magi

Om magi
  Visualisering
  Meditation
  Magi for begyndere

Teksten som pdf
Tests og andet sjovt

enchantedforest.dk © 2006-2008

 

Lad mig præsentere mig selv - jeg er heks. Du kan også kalde mig wiccaner eller hedning - eller måske ligefrem troldkvinde. Jeg har valgt at bruge ordet heks om mig selv, da det falder mig mest naturligt. Men når jeg skal forklare nogle, hvad min tro er, lader jeg oftest ordet "heks" ligge og begynder med "wicca". Det er lettere at fortælle lidt om wicca og sige, det er min tro, end at fjerne billedet af den gamle kone, der spiser børn og flyver på kosten med sin sorte kat. Det nærmeste jeg kommer den stereotype er nok, at jeg faktisk har kat - to gråstribede.

Der er mange, som finder wicca interessant, og heldigvis findes der både mange gode bøger og hjemmesider. Alligevel har jeg ikke kunnet slippe følelsen af, at jeg burde dele min viden også. Og det her er, hvad det er blevet til. Mit mål med denne side er, at give andre indblik i wicca - om de ønsker at gå samme vej som mig, eller såmænd bare er nysgerrige, det skal jeg ikke blande mig i.

Som du læser, så husk - vær skeptisk! Find din egen sandhed og lad ingen fortælle dig, hvad der er rigtigt for dig. Det ved du bedst selv. :)

Må lyset altid skinne på din vej!


Nyheder
D. 5 juni ~ Desværre er nogle af de sider, jeg har linket til, lukket. ): De døde links er hermed fjernet og der vil komme flere opdateringer her i den nærmere fremtid.