Om wicca
  Baggrund
  Gudinden
  Guden
  Heksens leveregler
  Sabbatterne
  Esbaterne

Heksekunst
  Redskaberne
  Alteret
  Tegn og symboler
  Elementerne
  Farverne
  Runerne
  Tallene
  Tid for magi

Om magi
  Visualisering
  Meditation
  Magi for begyndere

Teksten som pdf
Tests og andet sjovt

enchantedforest.dk © 2006-2009

 

Det er altid rart at vide, hvem der er i den anden ende. Så her er en lille introduktion af folkene, som skriver her på siden.

Mit navn er Samantha. Jeg er 22 år og indehaver af siden her. Jeg har altid været meget interesseret i mytologier. I 7. klasse lavede jeg en 13 siders opgave om den græske mytologi, men det var nu engang den ægyptiske, som først fangede mig. Dyr og naturen er ting, som jeg har elsket hele livet. Så da jeg lærte om wicca i 2003, fandt jeg mange genkendelige ting. Jeg fik en følelse af at have fundet noget, jeg ikke engang vidste, jeg havde ledt efter.

Siden da har jeg studeret wicca meget. Jeg har læst mange bøger – både gode og knap så gode – og jeg har været på mange hjemmesider på dansk, engelsk og endda norsk. Jeg lærer gerne fra mig, og i 2007 var min lyst til at dele min viden så stor, jeg skabte denne hjemmeside. Mine styrker ligger uden tvivl i den teoretiske viden bag wicca og i spådom med runerne. Praktisk erfaring har jeg ikke så voldsomt meget af, men den lærdom skal nok komme. Jeg arbejder i min fars firma og ved siden af skriver jeg. Det nærmeste jeg kommer den klassiske heks fra eventyrerne er nok med min 6-årige kat, Tiger, og hans 2-årige legekammerat, Jack, som dog begge er gråstribede.


Mit navn er Grith. Jeg er 20 år gammel, og jeg er heks. Det startede alt sammen med min altid eksisterende tro på magi og det overnaturlige. Jeg har siden, jeg var lille, ønsket mig at kunne bruge magi, det gik i opfyldelse, da jeg fyldte 13. Jeg fandt en bog med titlen ”Hvid magi for tøser”. Det var egentlig ikke en særlig god bog, men den satte mig i gang med at lære om wicca, som viste sig at være den rette tro for mig. Siden da har jeg lært en del.

Et af mine specialer er healing. Udover dette har jeg en del praktisk erfaring, bl.a. i at skabe et helligt sted, cirklen og meditation. Ellers gør jeg mig en del i krystal- og urtearbejde. Jeg har to kraftdyr, begge ulve, men med meget forskellig personlighed. Tansei Tempo, min blåsorte hanulv, som altid er på min højre side, og Kiku Breeze, min hvide hunulv på min venstre side. De er altid ved mig, medmindre jeg beder dem om andet. Derudover har jeg min kat, Fay, hun er snart 5 år gammel. Hun er sort med brune striber og lys under maven.